Izjave pacientov

Izjave nekaterih pacientov, ki so preko Endodont Takoj opravili endodontsko zdravljenje na napotnico.

Moja paradontologinja mi je svetovala endodontsko zdravljenje bolnega zoba. Po obisku osebne zobozdravnice sem prejela napotnico. Kmalu sem ugotovila, da bom zaradi čakalne dobe verjetno prišla do zdravljenja prepozno. Po spletnem raziskovanju sem naletela na Endodont takoj, kjer so mi uredili pregled in poseg na Polikliniki v Zagrebu. Danes se lahko zahvalim ekipi Endodont takoj, da imam z njihovo pomočjo pozdravljena že dva zoba. Vsekakor priporočam!

Mojca, 19. September 2022

Iskrena hvala za Vašo urgentno storitev, ki je res na strani nas, uporabnikov. Zelo ste profesionalni in dobronamerni. Pacient je pri Vas res na prvem mestu. Vse dobro in uspešno naprej! Z lepimi pozdravi,

Beti Kromar, 10. Avgust 2022

Zahvaljujem se za vse podane informacije in pomoč pri povračilu stroškov pri čezmejnem endodontskem zdravljenju, ki je bilo uspešno. Hvala tudi za ureditev takojšnega termina brez čakalnih dob. Hvala in lep pozdrav,

Keli. 8. avgust 2022

Ob bolečini zob človek trpi hude bolečine. Težko je prestajati in čakati NAŠE zobozdravnike. Izkušnja z endodont-takoj je bila hitra in učinkovita. V tednu dni smo rešili vse. Danes pa sem že prejel povrnjen denar. Hvala vam za super izkušnjo.

Teodor, 7.julij 2022

Prijetno sem bil presenečen nad visoko stopnjo storitve in profesionalnostjo endodontskega zdravljenja zob na kliniki Šlaj-Anić. Vse poteka dobro organizirano pa vendar fleksibilno glede na sproti ugotovljeno zdravstveno stanje. Osebje je prijazno in komunikativno, naravnano k pacientovemu zadovoljstvu. Čeprav do sedaj razen našega javnega zobozdravstva nimam izkušenj s podobnimi storitvami je klinika Šlaj-Anić v sodelovanju z agencijo Happymed za mene prijetna izkušnja.

Boštjan, 8. marec 2022

V agenciji Happymed ti endodonta uredijo dobesedno takoj, prav tako so ti v pomoč pri vsem, tudi pri prehajanju meje in uveljavljanju povračila stroškov pri nas. Lahko samo pohvalim in se jim zahvalim za pomoč, ker pri nas so bolane čakalne dobe. Uspešno še naprej!

Urška, 10. januar 2022

Obiska pri zobozdravniku - endodontu sem se bal, "nagonsko" imam strah pred vsemi zdravniki..... Ven sem prišel z nasmehom.... ZAKAJ? Že sam sprejem je na višku, oprema zobne ambulante taka kot je še v najnovejših filmih ne vidiš, usluga NEBOLEČA , kar je bistveno v celi zgodbi, na osnovi prvega obiska - zdravljenja sem se odločil se za dodatno uslugo pri njih...... Kapo dol ekipi......

SERGEJ, 24. september 2022

Zelo sem vesela, da sem pri iskanju možnosti za čim hitrejše koreninsko zdravljenje bolnega zoba na spletu naletela na agencijo HappyMed. V enem tednu so mi uredili zdravljenje zoba z napotnico v Zagrebu na Polikliniki Šlaj-Anić. Presenečena sem bila nad prijaznostjo osebja in visoko strokovnostjo endodontinje dr. Ivane Mašek. Poslužili se bomo tudi drugih storitev.

Karmen Makuc, 29. junij 2021

Po vseh naporih, kako v Sloveniji v čim krajšem možnem času z napotnico priti do endodonta, sem nad celotno situacijo že skoraj obupala. Nato sem našla Agencijo HappyMED in z njo se je našla tudi rešitev. Iskreno se zahvaljujem, ker ste mi omogočili in organizirali hiter endodontski poseg v Zagrebu na Polikliniki Šlaj-Anić. Hvala za vašo prijaznost, hitre odzive in pozitivno naravnanost! Ravno tako bi se zahvalila tudi Polikliniki Šlaj-Anić. Delo so opravili več kot odlično, s svojo profesionalnostjo in prijaznostjo pa so me prijetno presenetili.

Tanja Pance, 14. junij 2021

Zelo sem zadovoljen z endodontskim zdravljenjem, ki je bilo hitro in strokovno. Popolnoma neboleče in še glavni profesor endodont govori slovensko, kar mi je bilo zelo všeč, saj sam ne razumem prav dobro hrvaško. Skratka zelo se ti posvetijo, povejo točno kaj bodo delali in vsekakor priporočam vsakomur. Razmišljam, da bom še ostale zobe popravil pri njih (bele zalivke). Ker se že od otroštva bojim zobozdravnikov, sem vsekakor navdušen nad storitvijo.

Žiga, 26. februar 2021

Pozdravljeni! Iskreno se Vam zahvaljujem za pomoč pri rešitvi zdravstvenega stanja. Ko sem Vas kontaktiral ste mi izredno hitro uredili termin na kliniki na Hrvaškem in še celo meni ste se prilagodili glede termina. Na sami kliniki so bili prijazni in so se mi posvetili in tudi sam poseg je potekal brez bolečin. Vam sem hvaležen, da ste mi bili na voljo za vsako informacijo, ki sem jo rabil, pa tudi pri ureditvi povrnitve stroškov zdravljenja. Še tako naprej. S prijetnimi pozdravi

Damjan, 1. februar 2021

Zahvaljujem se agenciji Happymed in obema ekipama v polikliniki Šlaj-Anić za strokovno, hitro in nebolečo pomoč pri mojih težavah z zobom, priti do endodonta čim prej in obdržati zob v njegovi funkciji. Ko so mi v Sloveniji na napotnico "hitro" odgovorili iz javnega zavoda, da bo zdravljenje možno šele čez 4 leta sem obupal in si skoraj dal izpuliti zob. Prijatelj mi je svetoval agencijo Happymed. Po pogovoru z gospo iz agencije, nisem mogel verjeti, da je to res, kar mi je povedala. Danes vidim, da vse kar je povedala je bilo res. Uredili so mi hiter ampak res hiter pregled in zdravljenje v polikliniki Šlaj-Anić v Zagrebu. Po prijaznem sprejemu in opravljenem rtg zoba, mi je zdravnik endodont v slovenskem jeziku lepo razložil tri možne scenarije za zdravljenje zoba. Po opravljenem posegu na zobu so opravili še en rtg posnetek. Zdravnik mi je vse lepo ponovno razložil in pokazal na posnetku, da je bil poseg oz. zdravljenje uspešno in me predal v postopek za izdelavo končne zalivke njegovima prijaznima sodelavkama, kateri sta le to naredili z odliko. Zob z zalivko se sploh ne razlikuje od zdravega zoba, ki je zraven. Neverjetno. To zahvalo oz. pohvalo lahko uporabite kjer koli za Vaše namene z mojim polnim imenom. Nimam se česa sramovat, ker vse kar sem napisal drži.

Bojan Nemet, Murska Sobota, 13. april 2021
Top