Izjave pacientov

Izjave nekaterih pacientov, ki so preko Endodont Takoj opravili endodontsko zdravljenje na napotnico.
Sanja H.

V Polikliniki sem opravila dva endodontska posega. Osebna zobozdravnica mi je dejala naj čakam dve leti na specialista endodonta ali plačam vsaj 500€, da mi zob pozdravi specialist endodont. Preko Endodont Takoj sem bila na vrsti v roku 10 dni. Koristila sem lahko napotnico in strošek posega dobila povrnjen. Tudi visoko estetsko zalivko sem opravila pri njih in iskreno povedano, ostale bele ''plombe'' se ne morejo primerjati s to napravljeno pri endodontu v Zagrebu. Definitivno priporočam vsakomur!

Sanja H.
Dejan K.

Po neuspešnem zdravljenju pri osebni zobozdravnici, ki je trajalo nekaj let, sem pričel iskati specialista endodonta na napotnico. Čakalne dobe so neverjetne, in ko sem naletel na Endodont takoj kar nisem moral verjeti, da uredijo termin brez čakalne dobe. Ker sem nujno potreboval endodontsko zdravjenje, so mi termin uredili čez 7 dni! Zob za katerega sem mislil, da se bom od njega poslovil, je pozdravljen. S samo enim obiskom klinike sem rešil zob, ki mi je nagajal kar nekaj let! Z veseljem priporočam!

Dejan K.
Marina G.

Pri osebni zobozdravnici sem prejela napotnico za endodonta in na vso srečo na spletu naletela na Endodont takoj. Po temeljitem telefonskim pogovorom z go. Natalijo sem prejela vse informacije in odšla na pregled v kliniko. Poleg pregleda zoba, katerega so obravnavali / endodontsko zdravili, so mi pregledali še preostale zobe in našli še dosti drugih težav. Nepopisno vesela in hvaležna sem, da sem prišla v roke takšnih strokovnjakov, ki so moje težave dokončno rešili. Končno je moj nasmeh zdrav in problemov je konec!

Marina G.
Top

Obveščamo vas, da je poletni delovni čas za telefonsko naročanje na zdravstvene storitve od ponedeljka do petka od 8.00 do 12.00 ure.

V kolikor ste nas klicali izven delovnika, vas bomo poklicali nazaj v 24 urah.

Lepo vas pozdravljamo!
Kolektiv poslovalnice Medicinske in pravne agencije