Pogosto zastavljena vprašanja

Kje se izvaja endodontsko zdravljenje in kdo ga izvaja?

Specialistično endodontsko zdravljenje se izvaja v Zagrebu na Hrvaškem, natančneje v specialistični zobozdravstveni kliniki, ki je partner ENDODONT TAKOJ. Specialistično endodontsko zdravljenje izvaja specialist endodont, prof. dr. sc. in pri tem koristi Carl Zeiss mikroskop.

Kako dolgo moram čakati na endodontski poseg?

Termin za endodontsko zdravljenje vam uredimo brez čakalne dobe ali najkasneje v roku 14 dni. V omenjenem terminu imate predviden specialistični endodontski pregled in hkrati specialistično endodontsko zdravljenje. Celotno obravnavo vam opravi specialist endodont.

Zakaj moram endodontsko zdravljenje plačati?

Na endodontsko zdravljenje ste naročeni v zasebno zobozdravstveno polikliniko v tujino. To pomeni, da morate endodontsko zdravljenje in pregled plačati, nato pa na ENDODONT TAKOJ za vas sestavimo vso potrebno dokumentacijo za ZZZS, s katero zahtevate povračilo stroškov zdravljenja v tujini.

Na kakšen način se povrnejo moji stroški?

Stroške za opravljeno in plačano endodontsko zdravljenje zoba vam povrne ZZZS, ko oddate dokumentacijo za povračilo stroškov zdravljenja v tujini, katero lahko naročite na ENDODONT TAKOJ. Cena sestave dokumentov znaša 70,00 € in vključuje 22 % DDV ter poštnino. ZZZS vam povrne strošek na TRR na katerega želite nakazilo v času do 60 dni, ko dobijo zahtevek za povračilo. ENDODONT TAKOJ ima cenik za endodontsko zdravljenje v višini, ki jo ZZZS povrne v celoti.

IMATE VPRAŠANJE ZA NAS?

Potrebujete specialistično endodontsko zdravljenje in imate vprašanje za nas?
Top